Používaním našej webovej stránky súhlasíte s používaním súborov cookie v súlade so Zásadami používania súborov cookie.
Menu
Cena:
74 EUR
NIE JE NA SKLADE!
Dátum archivácie:
2025-04-10

Royalty Line RL-26PS8L 26 cm 8 l tlakový hrniec z nehrdzavejúcej ocele

Cena:
74 EUR
NIE JE NA SKLADE!
Dátum archivácie:
2025-04-10

Popis

Royalty Line RL-26PS8L 26 cm 8 l tlakový hrniec z nehrdzavejúcej ocele

Tlakový hrniec Royalty Line RL-26PS8L s objemom 8 litrov umožňuje rýchlejšie a efektívnejšie varenie, čím skracuje čas prípravy jedál až o 70 %, pričom zachováva živiny a prirodzenú chuť potravín.

Hlavné vlastnosti:
Odolná nehrdzavejúca oceľ – zaisťuje dlhú životnosť a odolnosť proti korózii
Moderný dizajn – estetický vzhľad s vysokou funkčnosťou
Kapacita 8 litrov – ideálna na prípravu rodinných jedál alebo varenie väčších porcií
Jednoručný uzatvárací mechanizmus – umožňuje ľahké a bezpečné uzatvorenie veka
Tepelne odolné bakelitové rukoväte – chladné na dotyk, protišmykové pre bezpečnú manipuláciu
Zabudovaný ventil na reguláciu pary – presné riadenie tlaku pre rovnomerné varenie
Energetická úspornosť – znižuje spotrebu energie a šetrí čas varenia
Hygienický nehrdzavejúci oceľový interiér – rovnomerné rozloženie tepla a jednoduché čistenie
Bezpečnostný uzamykací systém – zabraňuje otvoreniu veka pod tlakom
Kompatibilita s rôznymi typmi sporákov – vhodný na indukčné, plynové, elektrické a keramické varné dosky
Dodatočné príslušenstvo – obsahuje parný košík a stojan na varenie na pare
Technické parametre:
Priemer: 26 cm
Farba: nehrdzavejúca oceľ s mramorovým vnútrom
Objem: 8 litrov
Materiál: 18/8 nehrdzavejúca oceľ
Materiál rukovätí: tepelne odolný protišmykový bakelit
Mechanizmus uzáveru: jednoručné skrutkovacie veko so zabudovaným ventilom
Vhodné na: indukčné, plynové, keramické a elektrické sporáky
Bezpečnostné prvky: uzamykací systém zabraňujúci otvoreniu pod tlakom
Tlakový hrniec Royalty Line RL-26PS8L je praktickou voľbou pre každú kuchyňu, poskytuje rýchlu, bezpečnú a úspornú prípravu jedál, pričom zachováva ich výživové hodnoty a chuť.